KARS / KAĞIZMAN - Camuşlu Şair İsmail Cemal Turan İlkokulu

Camuşlu Şair İsmail Cemal Turan İlkokulu

Camuşlu Köyü No42 Kağızman/KARS
Vizyon
-Sürekli kendini yenileyen,inceleyen,araştıran,okuyan nesillerin yetiştiği; -Tüm öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve geleceğe hazırlandığı; Yönetici,öğretmen,personel,öğrenci ve velilerin işbirliği ile bu bölgenin en iyi iş birlikli ilkokulu olmaktır.
Misyon
Ülkemizin sağlıklı birey yetiştirme politikalarının temel kaynağı olarak; -Yüce Önder Atatürk´ün ´´Büyük Türkiye´´ idealine ulaşmayı hedefleyen -Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen, -Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, -Türk Milli Eğitiminin temel ilkelerinin bilincinde olan; sağlam karakterli,kendine güvenen ve sorumluluklarının bilincinde olan yeni nesiller yetiştirmektir.
Başlama Saati : 08:30 Bitiş Saati : 14:30
Soba ile katı yakıt tüketimi
Ulaşım
İlçeye gidiş geliş aynı köyde bulunan diğer ilkokulun öğretmenleriyle beraber, kendi özel araçlarımızla sağlanmaktadır. Köy halkı ise ilçeye köy minibüsleriyle ulaşım sağlamaktadır.
Okulumuz köyün güneyinde, Hastaş Mahallesinde bulunmaktadır.
23 km.